AFS Vermogensbeheer

AFS Vermogensbeheer is een uiterst gespecialiseerde vermogensbeheerder met een eigenzinnige, zeer breed georiënteerde beleggingsvisie.Doelgroepen
AFS Vermogensbeheer beheert vermogens van particulieren, stichtingen en kleinere institutionele cliënten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van methoden uit de institutionele wereld, waarbij spreiding en juiste keuze van beleggingscategorieën de basis moet vormen van een gedegen beheer van risico en rendement.

Kosten AFS Vermogensbeheer
De kosten voor het vermogensbeheer bij AFS Vermogensbeheer bestaat uit een transparant, vooraf bepaald all-in tarief. Dit tarief bedraagt – afhankelijk van uw vermogensomvang – 1 tot 1,5 % van het beheerd vermogen. AFS Vermogensbeheer ontvangt geen kick-back vergoedingen of plaatsingsvergoedingen voor de gekozen beleggingsinstrumenten. Daarnaast betaalt u een transactiefee (0 – 0,5%) bij mutaties in uw beleggingsportefeuille.

Minimale inleg
De minimale inleg bij AFS Vermogensbeheer bedraagt € 100.000. AFS Vermogensbeheer kijkt streng naar de kosten die een (beleggings)product met zich meebrengt en belegt waar mogelijk niet in beleggingsfondsen.

Business News Radio
AFS Vermogensbeheer is onder andere bekend van het dagelijkse beurscommentaar door macro-analist Kees de Kort op Business News Radio. Op een geheel eigen wijze doet De Kort verslag van de ontwikkelingen.

In de vermogensbeheer vergelijking kunt u zien hoe de tarieven van AFS Vermogensbeheer zich verhouden tot die van de andere vermogensbeheerders.

AFS Vermogensbeheer maakt onderdeel uit van de AFS Capital Group.

Contactgegevens
AFS Vermogensbeheer
Heemsteedseweg 26
3992 LS Houten
telefoon 030 6355280
vb@afsvermogensbeheer.nl