Brand New Day

brand new dayNieuwkomer en uitdager op de markt van vermogensbeheer Brand New Day zet zich af tegen de werkwijze en houding van de traditionele financiële wereld, waarbij in hun ogen de aandeelhouder in plaats van de klant centraal staat.
Luis in de pels
Brand New Day stelt dan ook dat bedrijven die niet het belang van de klant echt voorop stellen, op lange termijn geen bestaansrecht hebben. Zij kunnen beschouwd worden als de “luis in de pels” van de traditionele vermogensbeheerders.


Merkwaarden
Vermogensbeheerder Brand New Day profileert zich volgens een 4-tal merkwaarden, te weten (1) bijzonder klantgericht, (2) nuchter, (3) non-conformistisch en (4) prijsbewust. Brand New Day is volledig zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van een financiële instelling.
Kosten Brand New Day
De kostenstructuur die Brand New Day is zeer laag. Bij Brand New Day betaalt u namelijk 2 soorten kosten, namelijk beheerkosten en stortingskosten. Deze zijn als volgt:
Obligatiefondsen Indexfonds
Beheerkosten 0,50% (per jaar) 0,59% per jaar
Aankoopkosten 0,50% per storting 0,50% per storting

Interactive Whiteboards by PolyVision

Naast deze kosten geeft Brand New Day ook een inschatting van de transactiekosten binnen het beleggingsfonds. Voor het Vanguard Global Stock Index Fund waarin het Brand New Day Wereldindexfonds één op één in belegt, bedragen deze kosten ongeveer 0,018%. De transactiekosten van het obligatiefonds worden door Brand New Day zelf voldaan uit de 0,50% beheerfee.
Contact
Brand New Day
Maliebaan 127
3581 CK Utrecht
T 030 – 820 1000
F 030 – 233 6009
E info@brandnewday.nl

Comments are closed.