Fintessa Vermogensbeheer

Fintessa VermogensbeheerFintessa Vermogensbeheer is een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Fintessa biedt gestructureerde oplossingen voor uw vermogensbeheer. Hierbij spelen uw beleggingshorizon, de verwachtingen van het rendement, risicoacceptatie en persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol.

Kosten Fintessa Vermogensbeheer
Fintessa Vermogensbeheer gaat voor u aan de slag bij een minimale inleg van € 100.000, waarbij een jaarlijkse vergoeding van 1% over het beheerd vermogen in rekening wordt gebracht. Daarnaast dient u aan uw depotbank transactiekosten te betalen bij mutaties (aan- en verkoop) binnen uw beleggingsportefeuille.
Martine Hafkamp
martine hafkampAlgemeen directeur van Fintessa Vermogensbeheer is Martine Hafkamp. Zij is onder andere bekend van de columns op sites als Nu.nl, Belegger.nl en Beursplaza. Daarnaast is zij regelmatig te zien bij Business Class. In het DSIregister is zij opgenomen als Senior Vermogensbeheerder.
In 2008 won Hafkamp de De Gouden Stier als Beursvrouw van het jaar. Hafkamp stond met Han Schulten aan de wieg van Fintessa Vermogensbeheer.
Contactgegevens
Fintessa Vermogensbeheer BV
Parkstraat 5
3743 ED Baarn
035-5431450

Comments are closed.