Helder Vermogensbeheer

helder vermogensbeheerHelder Vermogensbeheer is een transparante en degelijke onafhankelijke vermogensbeheerder voor particuliere en zakelijke beleggers van Nederland. Helder Vermogensbeheer levert een allround, no nonsense beleggingsbeleid tegen een lage beheervergoeding.
Helder Vermogensbeheer maakt gebruik van alle soorten beleggingsinstrumenten om de doelstellingen van haar cliënten te realiseren. Deze vermogensbeheerder beheert beleggingsportefeuilles van zeer defensief tot zeer offensief, gericht op inkomen of op groei.


Het team van Helder Vermogensbeheer kent een lange trackrecord aan ervaring bij verschillende (effecten-) banken en vermogensbeheerders. Juist deze ervaring is de aanleiding geweest om Helder Vermogensbeheer op te richten, een vermogensbeheerconcept dat volledig aansluit bij de moderne kijk op beleggen en de toekomstige wet- en regelgeving.
Geen verborgen kosten, geen retourprovisies, bestandsvergoedingen of kick backs, gewoon Helder Vermogensbeheer. Cliënten van Helder Vermogensbeheer houden een beleggingsdepot aan bij BinckBank, SNS-Securities of ABN-Amrobank.
Ga voor meer informatie naar http://www.heldervermogensbeheer.nl.
Vergoeding
Helder Vermogensbeheer kent geen ondergrens, maar kent een beheervergoeding van 0,1% (excl. BTW) per kwartaal over het vermogen in beheer. Het minimumtarief is €125,- (excl. Btw) per kwartaal. Daarnaast rekent Helder Vermogensbeheer de jaarlijkse toezichtkosten van AFM en DNB door aan haar cliënten (circa €55,- incl. BTW).
Cliënten van Helder Vermogensbeheer worden ondergebracht bij een depotbank (voorkeur BinckBank, andere mogelijkheden SNS-Securities en ABN-Amrobank). De cliënt betaalt de netto bancaire tarieven (transactiekosten en bewaarloon) zonder opslagen.Helder Vermogensbeheer kent geen bestandvergoedingen, opslagen, retourprovisies, etc., kortom geen verborgen kosten.
Bezoekadres
Helder Vermogensbeheer
Middendreef 269
8233 GT LELYSTAD

Comments are closed.