Optimix Vermogensbeheer

optimix vermogensbeheerOptimix Vermogensbeheer is een van de grootste Nederlandse onafhankelijke vermogensbeheerders die zich richt op het discretionair vermogensbeheer voor particulieren, stichtingen en institutionele beleggers.
Minimale inleg Optimix
De minimale inleg bij Optimix Vermogensbeheer bedraagt € 1.000.000. De filosofie van Optimix Vermogensbeheer is dat elke beleggingscategorie gebruikt kan worden om de doelstelling van het vermogen te behalen. Hierbij ziet Optimix Vermogensbeheer het als haar taak om de optimale mix samen te stellen uit spaarproducten, obligaties, aandelen, onroerend goed, alternatieve beleggingen en private equity.

Kosten Optimix Vermogensbeheer
De vaste (beheers)kosten bij Optimix Vermogensbeheer bedragen tussen de 0,5% en 0,7% van het beheerd vermogen. Daarnaast wordt voor transacties bij vastrentende waarden 0,2% separaat in rekening gebracht, terwijl bij overige effecten een transactiefee van 0,4% wordt gehanteerd.
Over Optimix Vermogensbeheer
Optimix Vermogensbeheer is opgericht in 1983. Optimix beheert een totaal vermogen van € 1,2 miljard. De directie bestaat uit Evert Waterlander en Jaap Westerling. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam in de nabijheid van het Museumplein. Het totale aantal werknemers van Optimix bedraagt circa 25.
Optimix Vermogensbeheer
Johannes Vermeerstraat 14
1071 DR Amsterdam
Tel: 020 – 570 30 30
Fax: 020 – 570 30 40

Comments are closed.