Robeco Vermogensbeheer

Robeco Vermogensbeheer is geschikt voor portefeuilles vanaf € 50.000. U betaalt € 40 en 0,05% per maand over uw beheerde vermogen (incl. BTW). U betaalt geen transactiekosten voor aan- of verkopen die Robeco Vermogensbeheer voor u doet.

Kosten Robeco Vermogensbeheer
Voor opnames betaalt u opnamekosten van 0,4%. Daarnaast kennen de geselecteerde fondsen in uw portefeuille standaard jaarlijkse kosten, die direct ten laste van het fonds gebracht worden. Uit deze kosten worden onder andere distributievergoedingen betaald.
Actie Robeco Vermogensbeheer
Tot 1 april 2011 kunt u Robeco Vermogensbeheer voor een periode van 1 jaar gratis proberen. U bespaart hiermee het eerste jaar de maandelijkse beheerskosten van € 40 en 0,05% over het beheerde vermogen.
Actief Beheer
Uw portefeuille wordt actief en op een verantwoorde manier beheerd door onze beleggingsspecialisten. Zij weten op elk moment van de dag wat er speelt, en komen in actie zodra dat nodig is. U mag vertrouwen op een uitgebalanceerde en voldoende gespreide portefeuille die afkoerst op uw einddoel, zonder dat u daarbij onverantwoorde risico’s loopt.
Altijd op de hoogte van uw portefeuilleontwikkeling
U kunt op elk moment van de dag uw portefeuille inzien via uw persoonlijke pagina op onze website. Daarnaast ontvangt u van ons per post een kwartaalrapportage met een toelichting over de genomen beleggingsbeslissingen en het resultaat. Zo weet u altijd hoe uw beleggingen ervoor staan.
Huidige klanten Robeco Vermogensbeheer zijn zeer tevreden
Robeco is in 2002 gestart met Robeco Vermogensbeheer en zo’n 4000 klanten nemen deze dienstverlening af. Robeco doet regelmatig onderzoek naar de klanttevredenheid van haar dienstverlening. Hieruit blijkt dat deze klanten tot de meest tevreden klanten van Robeco behoren. Als belangrijke reden wordt de communicatie over de portefeuille genoemd. Robeco wil graag de dialoog aangaan met haar klanten. Dit kan alleen door transparant verslag te doen van de portefeuilleontwikkelingen. De 3-maandelijkse BeheerTV is hiervan het bewijs.
Samenvattend: de voordelen van Robeco VermogensbeheerNaar het begin van dit item
Robeco Vermogensbeheer bestaat nu al meer dan 8 jaar en Robeco heeft al ruim 80 jaar wereldwijd ervaring in fondsbeleggen. Kennis en ervaring die we over de hele wereld opdoen, maken wij beschikbaar voor beleggers, groot of klein. De voordelen op een rijtje:
  • Verantwoord rendement: gespreide portefeuille die koerst op einddoel zonder onverantwoorde risico’s.
  • Actief beheer: professioneel team van specialisten continu actief
  • Altijd op de hoogte van uw portefeuille
  • Heldere kostenstructuur en te starten vanaf € 50.000
  • Bijna 4000 tevreden Robeco Vermogensbeheer klanten gingen u voor
Past Vermogensbeheer bij u?
Wilt u weten of vermogensbeheer past bij uw persoonlijke stijl van beleggen? Dan is het handig om de vermogensbeheercheck te doen. U ontdekt hier uw persoonlijke score in 3 minuten. Doe nu check en ga naar www.vermogensbeheercheck.nl

Comments are closed.