Robein Vermogensbeheer

robein vermogensbeheerAls u een vermogen heeft van minimaal € 25.000,- dan kunt u uw vermogen laten beheren door Robein.
Robein profileert zich als een vermogensbeheerder die zorgvuldig met uw vermogen omgaat op een deskundige en transparante manier. Hierbij staan uw persoonlijke wensen en situatie centraal. Verder houdt Robein van persoonlijk contact. Uw vermogensbeheerder is het eerste en tevens vaste aanspreekpunt. Alle vermogensbeheerders bij Robein zijn DSI-gecertificeerd. Net als andere vermogensbeheerders kent Robein verschillende beleggingsstrategieën. Deze lopen uiteen van zeer offensief tot zeer defensief. De te kiezen strategie kan gaandeweg uiteraard aan uw wensen worden aangepast.

Kosten
Robein hanteert een all-in beheervergoeding van 0,3% over de waarde van het belegd vermogen. In deze vergoeding zijn alle kosten opgenomen, zoals het beheer, de transactieskosten en het bewaarloon.
Robein bestaat uit Robein Leven en Robein Vermogensbeheer. Robein Vermogensbeheer is een 100% dochter van Robein Leven. Robein heeft een totale omzet van € 150 miljoen en het beheerde vermogen komt uit op circa € 750 miljoen.

Comments are closed.