Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer

Met een team van deskundige, enthousiaste en ervaren vermogensbeheerders geven wij uw vermogen de persoonlijke aandacht die het verdient. Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders van Nederland. Met de persoonlijke, toegewijde service is dit uiteraard geen wonder. Dit kunnen de grootbanken nu eenmaal niet evenaren.

No cure no pay
De vergoeding die u betaalt voor het beheer van uw portefeuille is voor een groot gedeelte gebaseerd op het ‘no cure, no pay’ principe. Dit betekent dat deze vergoeding grotendeels afhankelijk is van de prestaties die wij met uw portefeuille boeken. Hierbij is onze vergoeding (performance fee) gelijk aan 10% van de netto waarde toename van uw portefeuille.
Het ‘no cure, no pay’ principe heeft geen betrekking op de kosten die gemaakt moeten worden om transacties te verrichten/uw portefeuille op te bouwen, zoals de gebruikelijke aan- en verkoopkosten.

Objectief en onafhankelijk
Velthuyse & Mulder is niet gelieerd aan een grootbank of verzekeringsmaatschappij. We zijn daardoor volledig onafhankelijk in het bepalen van het beleggingsbeleid en handelen bovendien niet voor eigen rekening. We dragen daarom altijd oplossingen aan die het beste bij uw wensen passen en zullen geen aanbevelingen doen als dit niet direct in het belang van uw portefeuille is. Bij Velthuyse & Mulder staan uw belangen centraal!

De belangrijkste voordelen van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer:
• Vergoedingsstructuur o.b.v. ‘No cure no pay’
• Persoonlijke aandacht en aanpak voor u en uw portefeuille;
• Bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur;
• Geen ‘huisfondsen’ of ‘eigen producten’;
• Maatwerk vermogensbeheer;
• Actief en op eigen initiatief reageren op marktontwikkelingen;
• Eén van de grootste onafhankelijke vermogensbeheerders in Nederland;

Online demonstratie of brochure aanvragen
U kunt bij Velthuyse en Mulder direct informatie aanvragen om nader kennis te maken. Uiteraard is het ook mogelijk een gratis portefeuille analyse aanvragen.

Bezoekadres
Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer
Herengracht 466
1017 CA Amsterdam

Telefoon: 020 – 344 91 44

Voor meer informatie: www.vmvb.nl

Comments are closed.